Home / Diensten / Spoor 2 / Outplacement

Outplacement 

Als u een werknemer begeleidt bij het zoeken van een functie buiten uw organisatie, dan spreken we van outplacement. De reden voor outplacement kan divers zijn en soms bent u wettelijk verplicht uw werknemers te begeleiden. Stimulanz is gespecialiseerd in outplacement en helpt u graag.

“Wij weten precies wat er komt kijken bij een outplacement-traject.”

 040 259 52 50

Gedwongen afscheid nemen, het kan u ook gebeuren

Outplacement lijkt misschien een ver-van-uw-bedshow, maar dat is het niet. De wereld verandert snel en het kan zomaar gunstiger voor u zijn om uw bedrijf te verhuizen naar een andere locatie, die niet voor al uw medewerkers goed te bereizen is. Of u moet bijvoorbeeld reorganiseren om de kosten beter te kunnen beheersen. Gedwongen afscheid nemen van een collega is nooit prettig. Een goed outplacement-traject is dan een mooie oplossing.

Begeleiding door Stimulanz

Passend werk zoeken is niet altijd makkelijk. Er komt een hoop bij kijken. Wij begeleiden uw medewerker hierbij. We onderzoeken wat hij nodig heeft om nieuw werk te vinden en kijken wat zijn mogelijkheden zijn. We stellen kritische vragen, spiegelen, confronteren en dagen uw medewerker uit om keuzes te maken en in actie te komen. Want een nieuwe baan vinden is een actief traject.