Home / Keuringen / PAGO keuring

PAGO

PAGO staat voor Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek. In de praktijk beter bekend als de bouwkeuring. Een verplichte keuring want het lichamelijk zware werk in de bouw brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Stimulanz kan een PAGO voor u uitvoeren.

Wettelijke verplichting

U bent als werkgever verplicht uw werknemers een PAGO aan te bieden. Werknemers hebben geen verplichting en zijn dus vrij om te kiezen voor wel of geen deelname. Meedoen is natuurlijk wel verstandig!

De keuring

Omdat werken in de bouw fysiek zwaar is, ligt de nadruk in dit onderzoek op de rug en de ledematen. Onze bedrijfsarts kan zo eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen ontdekken. Daarnaast test de bedrijfsarts de ogen, het gehoor, de longfunctie en het bloed van uw werknemer. Een vragenlijst kan ook onderdeel van de keuring zijn.

PAGO op maat

Wij maken deze keuring op maat voor uw organisatie en voeren deze uit. Wij stellen bijvoorbeeld een vragenlijst op voor uw medewerkers die toegespitst is op de gezondheidsrisico’s die vastliggen in uw risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Aan de hand van de resultaten van het onderzoek geven wij u advies over hoe u de specifieke klachten bij uw werknemers kunt verminderen. En daarmee ziekteverzuim kunt voorkomen.

In company

Wilt u een dat onze keuringsarts naar uw bedrijf komt? Dat kan. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.