In Wetgeving
Home / Wetgeving / Nieuwe maatregelen Coronavirus

Nieuwe maatregelen Coronavirus

22/04/2020

Beste klant,

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden. In dit geval vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers. Zij staan elke dag weer klaar om onze klanten optimaal te helpen.

Ten tweede, dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting u kunnen waarborgen. Wij hebben al vanaf het begin besloten het advies van het RIVM en het Ministerie op te volgen. Dit betekent dat, na het vernieuwde advies van 12 maart, wij onze medewerkers met ingang van maandag 16 maart vanuit huis laten werken. Zo kunnen wij de service die u van ons gewend bent zo goed mogelijk waarborgen.

Wat houdt dat voor u als klant in?
Dat alle persoonlijke contacten opgeschort worden. Fysieke consulten worden omgezet naar telefonische consulten. En de medewerker wordt gebeld op de reeds afgesproken datum en tijdstip. Wij informeren uw werknemers hierover. Verder houdt dit in dat wij u als klant kunnen blijven helpen met al uw vragen. Echter zullen wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Wij raden u daarom aan om zoveel mogelijk via e-mail uw vraag te stellen.

Uiteraard hopen wij op uw begrip voor deze situatie. Wij zullen de komende tijd het nieuws goed in de gaten blijven houden en mocht de situatie veranderen, u hiervan op de hoogte stellen.

Met vriendelijke groet,

Team Stimulanz

Le Havre 66, 5627 SV Eindhoven
Tel. 040-2595250 – KvK 171.79720

  • Beide panden ontvingen een Energielabel A

Waarom Stimulanz