Vacatures bij Stimulanz

Vacatures bij Stimulanz

Verzuimcoördinator

Stimulanz is een onorthodoxe arbodienst in de groei. Voor ons kantoor in Eindhoven zoeken we een fulltime (40 uur) verzuimcoördinator. De meest voorkomende taken zijn onder andere de administratieve verwerking bij het uitzetten van consulten, keuringen en huisbezoeken, de bewaking van afspraken en de ondersteuning van casemanagers.

De werkzaamheden:

Samen met ongeveer tien directe collega's begeleidt je arbeidsongeschikte medewerkers van onze klanten. Vanuit ons kantoor in Eindhoven voer je telefonisch de eerste verzuimgesprekken met de werknemers en draagt je zorg voor de terugkoppelingen naar de werkgever. Verder handel je administratieve taken af zoals meldingen naar het UWV en het versturen van aangeleverde correspondentie rondom verzuim. Tevens verzorg je de planning en uitnodigingen m.b.t. de consulten bij de bedrijfsarts. Je verwerkt mutaties in ons geautomatiseerde systeem en kunt overweg met MS-Office.

Terugdringen van ziekteverzuim:

De verzuimcoördinator is een schakel in een team dat verantwoordelijk is voor de verzuimbegeleiding van medewerkers bij klanten. Je ondersteunt de casemanager bij het bewaken van de voortgang en zorgt er samen voor dat voldaan wordt aan de wettelijke verplichtingen. Het doel van Stimulanz is het beperken van ziekteverzuim tot het onvermijdbare. Het beste resultaat wordt bereikt door meteen actie te ondernemen zodra de ziekmelding binnenkomt, door het inzetten van interventies en door een open communicatie met zowel werkgever als werknemer.

Uw profiel

Bent je communicatief vaardig, klantvriendelijk, zelfstandig en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en - heel belangrijk - ben je integer?

Woon je in of in de omgeving van Eindhoven? Reageer dan meteen!

Salarisrichtlijn: €1850,- / €1950,-

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Lotte Driessen via l.driessen@stimulanz.nl

Voor vragen mag je altijd even bellen: 040-2595250

Als u zeven dagen per week werkt, dan doen wij dat ook.
Bekijk onze diensten
  • quote Snelheid en serieus nemen: het beste medicijn bij verzuim quote
  • quote Ziek zijn overkomt je. Verzuim is een keuze. quote
  • quote Waar een wil is om te werken is een weg. quote
  • quote Nooit ziek kan haast niet, vaak ziek ook niet. quote
  • quote Een snotneus maakt nog geen griep. quote
  • quote Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. quote
  • quote 1% verzuim kost tussen de 2 en 3% van de loonsom. quote
  • quote Tegen oprechte aandacht kan geen dokter op. quote