Wat we doen is mensenwerk

Wij zijn een arbodienst met hart voor mensen en hart voor werk. Betrokkenheid staat bij ons voorop. Bij u, uw organisatie en uw medewerkers. Onze aanpak noemen we graag onorthodox, want we kijken net even wat anders tegen bepaalde zaken aan.  

Wat we doen

We ondersteunen u bij uw arbozaken. Volgens de Arbowet bent u verplicht om goed voor uw personeel te zorgen. En daar komt een hoop bij kijken. Denk aan een veilige werkomgeving, vitaal personeel en effectieve begeleiding. Wij helpen u er graag bij en bieden u een scala aan diensten en trainingen aan. Ook voor veel keuringen kunt u bij ons terecht.

Hoe we het doen

Bij Stimulanz pakken we zaken graag net even anders aan: snel en grondig. We denken in mogelijkheden. Wat kan iemand wel? Daar gaat het ons om. We maken de werkplek onderdeel van het herstel. En het allerbelangrijkst, wat wij doen is mensenwerk. Geen beter medicijn dan oprechte aandacht. Daarom zijn we als arbodienst betrokken, toegankelijk en persoonlijk.

Catharina Onderzoeksfonds

Wij zijn officieel zakenvriend van het Catharina Onderzoeksfonds en steunen daarmee de verbetering van kwaliteit in de zorg. Wilt u meer weten over het Catharina Onderzoeksfonds? Bekijk de website hier, of klik op het logo.