Trainingen

U kunt bij ons terecht voor verschillende trainingen. Deze trainingen kunnen we voor u op locatie verzorgen of bij Stimulanz. Dat bepalen we in overleg. De training Bedrijfshulpverlener (BHV) is altijd een incompany-training.

Ons aanbod

 • Training Verzuimmanagement: alles over verzuim beheersen en beperken
  Goede begeleiding is essentieel om verzuim terug te dringen en kosten te besparen. Maar hoe begeleidt u iemand? Wat mag wel en wat mag niet? En wat bent u wettelijk verplicht? Vragen waarop deze training praktische antwoorden geeft.
 • Training Preventiemedewerker: alles over de belangrijkste arbeidsrisico’s
  Het hebben van een preventiemedewerker is niet alleen verplicht, het helpt u uw organisatie gezond te houden. In deze training leert u alles over goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen.
 • Training Vertrouwenspersoon: alles over een sociaal veilige werkomgeving
  Een vertrouwenspersoon draagt bij aan een sociaal veilige werkplek. In deze training leert u hoe u medewerkers opvangt en begeleidt bij een melding of een klacht. Hoe u adviseert en doorverwijst naar professionele hulpverleners.
 • Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV): alles over optreden bij ongevallen en calamiteiten
  Een getrainde bedrijfshulpverlener (BHV’er) is essentieel bij een bedrijfsongeval. In deze training leert u hoe te handelen bij calamiteiten. En hoe u bijvoorbeeld een Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruikt.

Interesse?

Heeft u belangstelling voor een van onze trainingen? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij vertellen er graag meer over.